У организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд и Привредне коморе Београда, 8. децембра 2015. године у просторијама Предузетничког центра у Обреновцу, одржана је промоција Програма подршке малим предузећима за набавку опреме.
 
Програм спроводи Министарство привреде у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој  и одабраним пословним банкама: ЕРСТЕ БАНК А.Д.,  БАНЦА ИНТЕСА А.Д., СОЦИÉТÉ ГÉНÉРАЛЕ БАНКА СРБИЈА А.Д., УНИЦРЕДИТ БАНК СРБИЈА А.Д. и ПРОЦРЕДИТ БАНК А.Д.
 
Укупно расположива средства за реализацију Програма износе 200.000.000,00 динара.
 
Циљ Програма је повећање конкурентности привредних субјеката, унапређење њиховог пословања и интернационализације, као и креирање нових радних места кроз инвестиције у опрему, кроз учешће у суфинансирању набавке следеће опреме:
 1) нове производне опреме и/или машина;
 2) половне производне опреме и/или машина, не старије од пет године;
 3) нових делова, специјализованих алата за машине или других капиталних добра која ће се искористити како би се ставиле у погон неискоришћене машине и опрема које производе размењива добра.
 
На интернет странама Министарства: www.привреда.гов.рс, Националне агенције: www.нарр.гов.рс и Предузетничког сервиса: www.предузетницкисервис.рс може се преузети неопходна конкурсна документација: Образац број 1, Образац број 2, као и Програм подршке малим предузећима за набавку опреме у 2015. годиним, Информација о начину спровођења Програма, Информација о условима изабраних банака и нацрт Уговора о реализацији Програма, у којима су ближе дефинисани сви битни елементи и правила за учешће у овом Јавном позиву.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…