Бесплатна онлине обука у августу 2023. године

Уколико размишљате о покретању сопственог посла, РАРЕИ Београд доо организује дводневну обуку за почетнике у пословању која ће се одржати путем Зоом платформе, 10. и 11. августа 2023. године, у 10 часова.

Теме које ћемо обрађивати током обуке обухватају: извори финансирања, истраживање тржишта, предузетничке вештине, правна регулатива, пословно планирање и бизнис план.

 

Обука ће се одвијати кроз интерактивно предавање, полазници ће имати прилику да постављају питања нашим предавачима, као и да размене искуства са другим полазницима. 

 

Ова дводневна обука намењена је свима који желе да започну своју предузетничку причу или унапреде своје вештине. Без обзира на ваше претходно искуство, наш тим ће вам пружити подршку у развоју ваше предузетничке идеје.

 

Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Приликом пријаве потребно је да оставите своје име, презиме и контакт телефон.

 

 Два до три дана пре обуке добићете емаил са табелом коју је потребно да попуните и вратите до назначеног рока. Након тога, на емаил ћете добити зоом линк помоћу ког ћете учествовати на обуци.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…