Онлајн продаја и брендирање прехрамбених производа за тржиште САД - II вебинар

Други вебинар - Водич за извоз свежег, смрзнутог и прерађеног воћа и поврћа на тржиште САД. Фокус је на онлајн продаји и брендирању производа за тржиште Сједињених Америчких Држава.

Позивамо произвођаче или извознике свежег, смрзнутог или прерађеног воћа и поврћа из региона, који желе да сазнају више о онлајн продаји и брендирању прехрамбених производа, као и о другим кључним корацима у извозу на тржиште Сједињених Америчких Држава, на други вебинар “Водич за извоз свежег, смрзнутог и прерађеног воћа и поврћа на тржиште САД”, који ће се одржати у четвртак, 2. децембра 2021. године, од 14 до 15:30 часова, на Зоом платформи.

Вебинар се организује у оквиру пројекта Организације за храну и пољопривреду Уједињених нација (ФАО) и Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) "Подршка диверзификацији извоза пољопривредног и прехрамбеног сектора Западног Балкана и Источне Европе", који је усмерен ка пружању подршке регионалним компанијама у приступу новим тржиштима и јачању конкурентности пољопривредног и прехрамбеног сектора. У оквиру пројекта је израђен и електронски водич и он-лине едукативна платформа усмерени ка унапређењу едукације и подизању спремности извозника свежег, смрзнутог и прерађеног воћа и поврћа на тржиште САД, који су реализовани у сарадњи канцеларије ФАО и ЕБРД у Србији и Развојне агенције Србије (РАС).

Регистрација за догађај је бесплатна, а рок за регистрацију за вебинар је 1. децембар 2021. године.

Региструјте се за учествовање на радионици путем следећег линка: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEsdu2grDgvGdADDJAx5JDx3CfBnau5RTGv

Након регистрације добићете мејл са потврдом пријаве и линком за укључивање на радионицу.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…