Mentoring usluga u funkciji razvoja malih i srednjih preduzeća

 U okviru projekta „Uspostavljanje i promocija mentoring usluge za MMSPP u zemljama Zapadnog Balkana, faza 2, 2017-2020“ koji realizuje Razvojna agencija Srbije (RAS) uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA), u Beogradu je održan sastanak na kome su bili prisutni: 

njegova ekselencija ambasador Japana u Republici Srbiji gospodin Junichi Maruyama,  predstavnici Japanske agencije za međunarodnu saradnju, mentori i predstavnici regionalnih agencija iz Srbije, predstavnici partnerskih organizacija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, kao i gosti iz Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Bugarske. 

Tokom panel diskusije razgovarano je o razvoju mentoring usluge u Srbiji, kao i o transferu znanja koji su mentori iz Srbije realizovali u zemljama regiona- Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

Ljiljana Marković, koordinator za regionalni razvoj Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, predstavila je mentoring uslugu koju je RAREI Beograd realizovala za kompaniju Afrodite Mode Collection (AMC) iz Beograda. Branislav Bajić, direktor kompanije AMC istakao je da je mentoring usluga veoma važna za mala i srednja preduzeća iz razloga što vlasnike i menadžment podstiče da razmišljaju na drugačiji način, sa jedne strane , dok sa druge strane dugoročno doprinosi unapređenju i razvoju kompanije u različitim segmentima. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…