Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije ugostila (RAREI) je predstavnike Centra za napredne studije iz oblasti turizma i promociju turizma (CST) iz Italije, g. Luiđija Tardiolija, gđu. Emanuelu Skijafelu, g.Bjađa Karana iz Eastcom konsaltinga, kao i predstavnike Centra za evropske politike i Destination ofisa, Kseniju Simović i Anu Mariju Popović iz Beograda.

 

Nikola Vučeljić i Vasilije Ljubinković razgovarali su o mogućnostima saradnje sa CST, kao i o predlozima za partnerstvo na budućim projektima koji se tiču razvoja turizma i turističkih kapaciteta i ponude Beograda. Razmatrana je takođe i mogućnost potpisivanja Memoranduma o saradnji između CST i RAREI, koji bi definisao prioritete, ciljeve i principe buduće saradnje.

Poseban akcenat stavljen je na module za obuke koji bi se mogli razvijati i primenjivati na kancelarije za turizam u Beogradu, kao i mogućnost proširenja saradnje RAREI i Destiantion ofisom (identifikovanje primarnih oblasti za obuke, kao što je upravljanje projektima u sektoru turizma, koncept brendiranja i marketinške kampanje, itd.)

Bjađo Karano izneo je predlog da RAREI bude informisana u vezi svih potencijalnih donacija i poziva za finansiranje, kao i drugim mogućnostima za partnerstva sa italijanskim regionima, Vladom Republike Italije, javnim i privatnim sektorom.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…