Predstavnik Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, je od 06.-20. juna, 2015. godine, boravio u Japanu.

Ova studijska poseta odvijala se u okviru programa „Uspostavljanje i promocija mentoring usluge za MSPP u zemljama Zapadnog Balkana – Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora“, a u organizaciji JICA – Japan International Cooperation Agency (Japanske agencije za međunarodnu pomoć i saradnju). Tema ovogodišnje posete bila je Upravljanje proizvodnjom, a učesnici su imali priliku da obiđu 10 MSP koje uspešno implementiraju 5S i Kaizen modele upravljanja proizvodnjom, kao i da odslušaju niz predavanja vezanih za Japanske metode i alate primenjene u praksi.:

Stečena znanja učesnici će koristiti u okviru programa Mentoring za 100 MSPP u RS, koji se svake godine sprovodi u organizaciji Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Ministarstva privrede Republike Srbije, a na teritoriji čitave Republike.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…