U Domu omladine u ponedeljak Beogradski sajam zapošljavanja i praksi

Sekretarijat za privredu u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Beograda i Savetom za zapošljavanje Grada Beograda organizuje drugi po redu Beogradski sajam zapošljavanja i praksi koji će se održati u ponedeljak, 18. aprila, u Domu omladine Beograda (Makedonska 22) od 10 do 16 časova.

Svoju ponudu slobodnih poslova na sajmu će predstaviti oko 80 firmi iz Beograda, kojima je potrebno više od 2.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: menadžera prodaje, operatera na računaru, prevodilaca za engleski i italijanski jezik, profesora, proizvodnih radnika, hranitelja, radnika obezbeđenja, vozača, raznih inženjera, prodavaca, pica majstora, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara i lekara specijalista, baštovana, programera, šivača, vaspitača, pravnika, auto-električara, auto-mehaničara, konobara, kuvara, higijeničara, građevinskih radnika, armirača, tesara, turizmologa i drugih.

Na Beogradskom sajmu zapošljavanja četiri firme će ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu za oko 45 mladih bez posla.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…