Nova turistička signalizacija u Beogradu

Na Savskom pristaništu sutra u 10 časova biće svečano otvorena nova turistička signalizacija Tabli Welcome i Goodbye kao i tabli kojima će biti obeleženi značajni objekti grada Beograda. Ukupno će biti postavljeno 24 table na reprezentativnim lokacijama.

Projekat je finansiran i podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Otvaranju će prisustvovati Glavni urbanista Milutin Folić, sekretar Sekretarijata za privredu Tijana Maljković, direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović, direktor Regionalne razvojne agencije Snežane Radinović i predstavnik Beogradputa.

Beograd je najznačajnija domaća turistička destinacija u kojoj se ostvaruje konstantna stopa rasta turističkog prometa i prihoda od turizma. Broj kako domaćih tako i stranih turista, iz godine u godinu raste.

Upravo iz tog razloga turistička signalizacija predstavlja izuzetno važan element u osnaživanju turizma, pre svega u cilju stvaranja jedinstvenog sistema informisanosti posetilaca i turista, jačanja identiteta kao i prepoznatljivosti grada Beograda kao turističkog mesta prve kategorije i privlačne turističke destinacije. Zato je ovaj projekat postavljanja turistitčke signalizacije od posebnog značaja za grad Beograd i njegove goste.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…