Projekat Kontinum - umrežavanje kroz klasterizaciju

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, uz podršku Razvojne agencije Srbije, realizuje projekat Kontinum. Projekat Kontinum namenjen je početnicima u poslovanju korisnicima sredstava Razvojne agencije Srbije, Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije.

Projekta ima za cilj da , kroz realizaciju edukativnih aktivnosti, umrežavanje i povezivanje u okviru sektora i lance vrednosti, doprinese održivosti, boljem strateškom pozicioniranju i stvaranju konkurentske prednosti početnika u poslovanju na nivou regiona Beograd.

O značaju umrežavanja kroz proces inkubacije i klasterizacije učesnicima projekta danas je govorila Marina Blagojević, direktor klastera IKT Mreža. Predstavljajući klasterizaciju, kao jedan od modela poslovnog udruživanja, direktorka klastera je istakla da je za početnike u poslovanju veoma važno da se kroz fazu inkubacije osnaže, steknu dovoljno znanja i veština, kao i da aktivno rade na stvaranju mreže unutar sektora, kao i da rade na umrežavanju sa drugim sektorima.

U okiru projekta Kontinum početnici u poslovanju će imati prilike da se upoznaju i sa klasterima iz tekstilne i drvne idustrije, kao i da se susretnu sa institucijama i privrednim subjektima značajnim za njihovo poslovanje.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…