Proizvođači iz Srbije po prvi put na sajmu „The Saudi food show”

Na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „The Saudi food show 2023” domaće kompanije imaju priliku da po prvi put predstave svoje proizvodne programe

Privrednici iz Srbije nastupaju na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „The Saudi food show 2023”, koji se od 20. do 22. juna održava u Rijadu, Kraljevina Saudijska Arabija, a njihov nastup na nacionalnom štandu Srbije organizuju Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS).

Tržište Saudijske Arabije predstavlja jedno od najprivlačnijih tržišta na Bliskom istoku i šansu za srpske kompanije da obezbede izvoz poljoprivrednih proizvoda. Mogućnosti za intenzivniju ekonomsku saradnju su velike, naročito u sektorima kao što su poljoprivreda, energetika, IKT, turizam, investicije.

Na sajmu u Rijadu, u okviru nacionalnog štanda Srbije, predstaviće se 15 kompanija: Master Food, Damar Confit, ITN Group, Agranela, Celanova Agro, Sirogojno, Yumis Company, Drenovac, LAKI, COLD PRESSOK, Budimka, Master Fruits, Select Fruit, Stanić Company i Dairy factory Ub.

 

The Saudi food show 2023” predstavlja vodeće mesto na kome se proizvođači susreću sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca, uvoznicima i distributerima, kao i novim trendovima u prehrambenoj industriji. Sajam se prostire na 14.000 m²,  planirano je učešće više od 500 izlagača, dok je procena da će sajam posetiti  oko 14.000 stručnih posetilaca.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…