Prvi beogradski sajam ženskog preduzetništva

Sekretarijat za privredu grada Beograda u saradnji sa članicama Saveta za zapošljavanje grada Beograda, Nacionalnom službom za zapošljavanje, filijala Beograd, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i integracije Beograd, Turističkom organizacijom Beograda i Kolarčevom zadužbinom, organizuje Prvi beogradski sajam ženskog preduzetništva koji će se 15. marta 2016. godine održati u Kolarčevoj zadužbini, Studentski trg br. 5, od 10 do 20 časova. U 18 časova planiran je koncert za sve posetioce i učesnice sajma na Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine.

Cilj je promocija ženskog preduzetništva, kako bi iskustvo žena koje su već dokazane u svom biznisu ohrabrilo i podstaklo na aktivnije i samostalno poslovanje predstavnica lepšeg pola. Uspešne žene našeg grada i primeri dobre prakse će svojim proizvodima, uslugama i kratkim prezentacijama predstaviti svoje poslovanje od ideje do uspešnog biznisa i na taj način promovisati uspešno bavljenje preduzetništvom. Cilj je i kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta i okruženja za razvoj ženskog preduzetništva, unapređenje poslovanja kompanija u ženskom vlasništvu radi većeg učešća žena u privrednom razvoju Beograda.

Na prvom Beogradskom sajmu ženskog preduzetništva predstaviće se oko 30 uspešnih kompanija u vlasništvu žena, a pored toga biće prezentovani i programi i projekti koje će sprovoditi institucije, članice Saveta za zapošljavanje grada Beograda u 2016. godini, u cilju podrške razvoja ženskog preduzetništva.

Sve zainteresovane koje žele aktivno da učestvuju na prvom Beogradskom sajmu ženskog preduzetništva, mogu se prijaviti slanjem popunjavanjem prijave (možete je preuzeti na dnu strane) na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..  Kontakt osoba je Slobodan Vasić, tel. 011/715-7395.

Rok za prijavljivanje je 7. mart 2016. godine. Broj prijava/mesta je ograničen.

Takođe pozivamo sve dame naše prestonice da posete prvi sajam ovog tipa, upoznaju se sa uspešnim ženama Beograda i njihovim poslovanjem, uspostave saradnju i motivišu se da pokrenu sopstvene ideje za uspešno poslovanje.

Prijava
Phttp://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1740332

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…