Na Građevinskom fakultetu održana radionica o upravljanju infrastrukturnim projektima

U svečanoj sali Građevinskog fakulteta 6. novembra 2015. godine, održana je radionica o upravljanju infrastrukturnim projektima za predstavnike regiona Beograd.

Radionicu su organizovale Agencija za regionalni razvoj i evropske integracije Beograd i Nacionalna agencija za regionalni razvoj u okviru realizacije Projekta „Jačanje kapaciteta ARRA i JLS u delu upravljanja infrastrukturnim projektima″.

Ispred Agencija za regionalni razvoj i evropske integracije Beograd prisutne je pozdravila direktorka,  gđa. Snežana Radinović.

O principima upravljanja investicionim projektom govorio je prof. dr Branislav Ivković, posebno naglasivši da je u procesu realizacije projekata najbitnija dobro urađena projektna dokumentacija sa prethodno izvršenim neophodnim detaljnim istražnim radovima.

Prof. dr Nenad Ivanišević je prisutnima održao predavanje na temu  FIDIK i ugovorna strategija, dok je doc. dr Zoran Stojadinović ukazao na značaj prethodne studija opravdanosti i studije opravdanosti.

Mr. Marija Šijan Mitrović je polaznicima predstavila moguće načine rešavanja i prevazilaženja konkretnih problema, kao što je pronalaženje izvora finansiranja i sprovođenje zakonskih procedura u realizaciji projekata.

Na radionici su učestvovala 62 polaznika.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…