Treći bilten ISTER projekta

Prelistajte treći ISTER bilten i saznajte više o projektnim aktivnostima na temu rimskog kulturnog nasleđa duž Dunava i sjajnoj prilici koja se nudi projektima iz ove oblasti!

Pogledajte kako je protekla transnacionalna radionica koja je 15. i 16. septembra ove godine okupila ISTER projektne partnere u Alba Juliji, kulturnoj prestonici Rumunije, kako bi sumirali dosadašnje projektne rezultate i definisali glavne ciljeve i zadatke za naredni period.

 

Informišite se o ISTER IBP nagradnom konkursu koji je u toku! Prijavite svoj inovativni projekat ili inicijativu na temu rimskog kulturnog nasleđa u Dunavskom regionu do 30. novembra 2021. godine! Ovaj konkurs ima za cilj identifikovanje najboljih praksi u oblastima zaštite, očuvanja, upravljanja, promocije, valorizacije i održive upotrebe rimskog kulturnog nasleđa.

 

Kroz treći ISTER bilten upoznajte se i sa ISTER projektnim partnerima koji svojim iskustvom i znanjem doprinose negovanju rimskog nasleđa u svojoj zemlji i regionu.

 

 

Bilten je dostupan na engleskom jeziku.

 

Ukoliko želite da primate ISTER bilten putem mejla, prijavite se ovde.

 

Pratite ISTER na društvenim mrežama:

Facebook     l    Twitter    l    LinkedIn

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

 

http://www.interreg-danube.eu/ister

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…