Regionalna Agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizovala je obuke za zaposlene u gradskoj upravi grada Beograda na temu pripreme i pisanja EU projekata. Obuke se održavaju u tri segmenta, tokom tri nedelje, u prostorijama Privredne komore Beograda.

Predstavnici gradske uprave Beograda imaće prilike da se tokom trajanja obuka upoznaju sa EU programima koji su na raspolaganju organizacijama iz Republike Srbije, osnovama funkcionisanja EU programa, ključnim fazama u razvoju projekata, pisanjem prvog koncepta projekta, lobiranjem, traženjem partnera za učešće na zajedničkim projektima itd.

Polaznicima obuke se ispred RAREI obratio pomoćnik direktora Vasilije Ljubinković koji je pozdravio prisutne, naglasio zanačaj ovakvog tipa obuka i dodao da je osposobljavanje ljudskih kapaciteta jedan od najznačajnijih prioriteta u narednom periodu u kontekstu pisanja projektnih aplikacija i povlačenju raspoloživih fondova iz EU.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…