Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

Pozivamo sve dame koje sanjaju o pokretanju sopstvenog biznisa ili već vode svoje preduzetničke poduhvate da nam se pridruže 4. marta na događaju posvećenom podršci ženskom preduzetništvu. 

Ovaj događaj pruža priliku za pojedinačne sastanke, jedan na jedan, gde ćete imati mogućnost da razgovarate sa stručnjacima iz oblasti preduzetništva. Naši mentori će biti tu da odgovore na sva vaša pitanja i pruže vam korisne savete o započinjanju i razvoju poslovanja.

Glavne teme razgovora obuhvataju: započinjanje poslovanja, izvori finansiranja i razvoj poslovanja.

Ne propustite ovu priliku da se povežete sa stručnjacima, da dobijete inspiraciju, podršku i konkretne korake ka ostvarenju vaših preduzetničkih snova.

Prijavite se već danas na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i zakažite svoj termin. 

 

Dobrodošli na Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

4. mart 2024. godine,

Topličin venac 11, 4. sprat

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…