Online prodaja i brendiranje prehrambenih proizvoda za tržište SAD - II vebinar

Drugi vebinar - Vodič za izvoz svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća na tržište SAD. Fokus je na online prodaji i brendiranju proizvoda za tržište Sjedinjenih Američkih Država. 

Pozivamo proizvođače ili izvoznike svežeg, smrznutog ili prerađenog voća i povrća iz regiona, koji žele da saznaju više o online prodaji i brendiranju prehrambenih proizvoda, kao i o drugim ključnim koracima u izvozu na tržište Sjedinjenih Američkih Država, na drugi vebinar Vodič za izvoz svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća na tržište SAD”, koji će se održati u četvrtak, 2. decembra 2021. godine, od 14 do 15:30 časova, na Zoom platformi.

Vebinar se organizuje u okviru projekta Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) "Podrška diverzifikaciji izvoza poljoprivrednog i prehrambenog sektora Zapadnog Balkana i Istočne Evrope", koji je usmeren ka pružanju podrške regionalnim kompanijama u pristupu novim tržištima i jačanju konkurentnosti poljoprivrednog i prehrambenog sektora. U okviru projekta je izrađen i elektronski vodič i on-line edukativna platforma usmereni ka unapređenju edukacije i podizanju spremnosti izvoznika svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća na tržište SAD, koji su realizovani u saradnji kancelarije FAO i EBRD u Srbiji i Razvojne agencije Srbije (RAS).

Registracija za događaj je besplatna, a rok za registraciju za vebinar je 1. decembar 2021.

Registrujte se za učestvovanje na radionici putem sledećeg linka: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEsdu2grDgvGdADDJAx5JDx3CfBnau5RTGv

Nakon registracije dobićete mejl sa potvrdom prijave i linkom za uključivanje na radionicu.

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…