Print this page
Program podrške unapređenju lokalne i regionalne infrastrukture - Gradimo zajedno

Ministarstvo privrede je uputilo javni poziv lokalnim samoupravama za prijavu projekata koji će biti podržani u naredne dve godine kroz  Program podrške unapređenju lokalne i regionalne infrastrukture Gradimo zajedno.


Ovim programom Ministarstvo planira da sufinansira izgradnju i obnovu saobraćajnica, škola, vrtića, objekata zdravstvene i socijalne zaštite i objekata od kulturno – istorijskog značaja u gradovima i opštinama širom Srbije. Ministarstvo će sufinansirati projekte u iznosima od 50 odsto vrednosti projekta iz kredita Evropske investicione banke, dok su gradovi i opštine u obavezi da finansiraju preostalu vrednost projekta. Više informacija o programu, uslovima javnog poziva,  kriterijumima i potrebnoj dokumentaciji, zainteresovane lokalne samouprave  mogu naći na internet prezentaciji Ministarstva privrede, a rok za podnošenje prijave je 17. februar 2017. godine.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…