Print this page
Српске компаније на сајму технике „Hannover Messe“

HANNOVER MESSE водећи је светски сајам индустријских технологија. Под слоганом "Индустријска трансформација почиње овде“ у фокусу овогодишње манифестације биће карбон неутрална производња, вештачка интелигенција, технологије водоника, управљање енергијом и индустрија 4.0

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије и ове године организују наступ компанија на националном штанду у хали 3 хановерског сајма, која носи тематски назив " Engineered Parts & Solutions“.

У периоду од 17. до 21. априла представиће се добављачи компоненти и решења за индустрију, првенствено из металопрерађивачког сектора: AMM Manufacturing (MIND Group), Kord2, OBLO, Perfom, PPT Petoletka, Proleter, SLOVO, Tehnolink.

У оквиру сајамског наступа, Европска мреже предузетништва (ЕЕN) и ове године ће организовати пословне сусрете “ Technology & Business Cooperation Days 2023”. Представници компанија имаће прилику да на b2b сусретима размене информације о најновијим трендовима у индустрији, представе своје пројекте, производе или технологију, као и да креирају нова партнерства и послове.

HANNOVER MESSE се одржава више од 75 година и представља водећи технолошки сајам на тржишту Европе. На сајму одржаном прошле године учествовало је више од 2.500 излагача, док је сајам посетило преко 75.000 стручних посетилаца. Како је сајам одржан у хибридном формату, 15.000 посетилаца је учествовало у виртуелној платформи сајма.

HANNOVER MESSE 2023 ће отворити немачки канцелар Олаф Шолц и Џоко Видодо, председник Индонезије, која је овогодишња земља партнер сајма. Индонезија је највећа привредна сила југоисточне Азије, а прогнозе су да ће до 2030. бити једна од десет највећих економија света.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…