Print this page
Промоција Јавног позива стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије

Са задовољством вас позивамо на нашу промоцију менторског Програма који је намењен сектору прерађивачке индустије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме, прехрамбена индустрија, дрвна и индустрија намештаја, индустрија гуме и пластике.

Промоција ће се одржати у петак, 12.04.2024. године, у 12 часова, у просторијама РАРЕИ Београд доо, Топличин венац 11/4. Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Приликом пријаве потребно је да оставите име, презиме и контакт телефон. Након тога добићете јасне инструкције за учествовање. 

 

Тема ове промоције ће бити посвећена потребној документацији за пријаву. Наш тим ће вам детаљно представити кораке процеса пријаве, неопходну документацију и критеријуме за избор кандидата. Биће вам пружена прилика да поставите питања и добијете одговоре директно од нашег тима. 

 

Придружите нам се како бисмо заједно истражили све могућности које менторски програм пружа и како бисмо заједно градили успешне каријере и унапређивали процесе пословања.

Текст Јавног позива можете наћи на овом линку. Пријаве за овај Јавни позив су отворене до 26.04.2024. године.

Број места за промоцију је ограничен, зато не чекајте и резервишите своје место. Радујемо се вашем присуству на промоцији. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…