Print this page
Дан отворених врата за жене предузетнице

Још један "Дан отворених врата за жене предузетнице" који ће се одржати у просторијама Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, Топличин венац 11, 4. спрат, 02.10.2023. године, од 10 до 14 часова. 

Циљ овог догађаја је подржати и оснажити жене које већ имају своје компаније или оне које тек размишљају о започињању своје фирме. На овом догађају желимо вам дати кључне информације о пословању:

 

1. Започињање пословања - пружићемо вам корисне информације о корацима које би требало предузети како бисте успешно покренули сопствени посао. Било да размишљате о предузетништву или већ имате идеју, овај део ће вам помоћи да разумете основе. 

2. Финансијска подршка - разговараћемо о различитим опцијама финансијске подршке доступним женама предузетницама, укључујући кредите и бесповратна средства. Разјаснићемо како да приступите средствима која ће вам помоћи да остварите своје пословне циљеве. 

3. Нефинансијска подршка - менторинг, обуке, саветодавне услуге и умрежавање игра кључну улогу у развоју пословања. 

Без обзира да ли сте већ у послу или тек размишљате о њему, позивамо све жене да нам се придруже на овом догађају како бисмо заједно градили успешне предузетничке приче и допринели развоју предузетништва међу женама. 

Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…