Print this page
Пројекат Континум - умрежавање кроз кластеризацију

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, уз подршку Развојне агенције Србије, реализује пројекат Континум. Пројекат Континум намењен је почетницима у пословању корисницима средстава Развојне агенције Србије, Министарства привреде и Фонда за развој Републике Србије.

Пројекта има за циљ да , кроз реализацију едукативних активности, умрежавање и повезивање у оквиру сектора и ланце вредности, допринесе одрживости, бољем стратешком позиционирању и стварању конкурентске предности почетника у пословању на нивоу региона Београд.

О значају умрежавања кроз процес инкубације и кластеризације учесницима пројекта данас је говорила Марина Благојевић, директор кластера ИКТ Мрежа. Представљајући кластеризацију, као један од модела пословног удруживања, директорка кластера је истакла да је за почетнике у пословању веома важно да се кроз фазу инкубације оснаже, стекну довољно знања и вештина, као и да активно раде на стварању мреже унутар сектора, као и да раде на умрежавању са другим секторима.

У окиру пројекта Континум почетници у пословању ће имати прилике да се упознају и са кластерима из текстилне и дрвне идустрије, као и да се сусретну са институцијама и привредним субјектима значајним за њихово пословање.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…