Print this page

ДМ дрогерие маркт д.о.о. за трговину Београд у сарадњи са УСАИД Пројектом за конкурентну привреду, Развојном агенцијом Србије (РАС) и Националним удружењем за развој органске производње Сербиа Органица, реализује пројекат који има за циљ подршку домаћим произвођачима у развоју и пласману производа на домаћем тржишту преко ланца ДМ продавница.

У оквиру овог конкурса биће изабрано минимално нових 20 производа (током маја 2019. године), који до сада нису уврштени у понуду нити једног трговинског или ХОРЕЦА објекта који послује у Србији. Осим потпуне маркетиншке подршке и промоције одабраних производа кроз дм и екстерне канале оглашавања и пласирања производа кроз дм продајне објекте на читавој територији Србије, „дм инкубатор“ ће одабраним произвођачима омогућити да додатно унапреде своје производе кроз програме саветовања и менторинг добављача, редизајна амбалаже и примене најсавременијих бренд стратегија развоја производа током пројекта.

Пријава учесника ће се вршити путем портала www.dm-inkubator.rs, а конкурс је отворен од 1. октобра до 30. новембра 2018. године. По завршетку пријава, следи провера и селекција производа који ће ући у ужи избор, а након тога они одабрани биће део пројекта „дм инкубатор“ који представља идеалну прилику њиховим произвођачима да додатно унапреде своје производе кроз програме подршке од стране Организатора и Партнера – саветовања и менторинг добављача, редизајна амбалаже и примене најсавременијих бренд стратегија развоја производа током пројекта.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…