Print this page
Програм подршке унапређењу локалне и регионалне инфраструктуре – Градимо заједно

Министарство привреде је упутило јавни позив локалним самоуправама за пријаву пројеката који ће бити подржани у наредне две године кроз  Програм подршке унапређењу локалне и регионалне инфраструктуре Градимо заједно.


Овим програмом Министарство планира да суфинансира изградњу и обнову саобраћајница, школа, вртића, објеката здравствене и социјалне заштите и објеката од културно – историјског значаја у градовима и општинама широм Србије.
Министарство ће суфинансирати пројекте у износима од 50 одсто вредности пројекта из кредита Европске инвестиционе банке, док су градови и општине у обавези да финансирају преосталу вредност пројекта.
Више информација о програму, условима јавног позива,  критеријумима и потребној документацији, заинтересоване локалне самоуправе  могу наћи на интернет презентацији Министарства привреде, а рок за подношење пријаве је 17. фебруар 2017. године.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…