Print this page
Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја женског предузетништва

Секретаријат за привреду ГУ Београд објављује Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја женског предузетништва. кроз унапређење производње и проширење капацитета пословања, јачања конкурентности и подстицања запошљавања на територији града Београда.

Посебни циљеви финансирања су: унапређењe пословног процеса кроз увођење нових производних, пословних или побољшање постојећих пословних линија, покретањe нових предузетничких активности, отварањe могућности за модернизацију и проширење производних и услужно оријентисаних делатности, као и очување постојећих и стварање услова за отварање нових радних места. Предмет Jавног конкурса је додела бесповратних финансијскох средстава у максималом износу 500.000,00 динара за куповину једног или више основних средстава (машина и опреме), која ће омогућити побољшање квалитета постојећег или увођење новог производа/услуге у пословни процес, уз обавезу запошљавања једног незапосленог лица са евиденције Националне службе за запошљавање, на период од минимум једне године. Под основним средством у овом смислу подразумевају се машине и опрема којa ће се користити дуже од једне године (дужe од једног обрачунског периода) и чија купопродајна вредност по набављеном основном средству мора бити већа од 60.000,00 динара без ПДВ-а. Уколико се ради о набавци рачунарске опреме (компјутера), право на Пријаву имају искључиво привредни субјекти чија је претежна делатност производња софтвера (Рачунарско програмирање – шифра 62.01 према Уредби о класификацији делатности).

Рок за подношење пријава са пратећом документацијом је 14. октобар 2016. године  до 15 часова.

За додатне информације се можете обратити на телефон, 011/715-7379, 011/715-7377, 011/715-7356 и путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Опширније: http://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1728082-javni-konkurs-za-dodelu-sredstava-za-podrsku-razvoja-zenskog-preduzetnistva_2/

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…