Print this page
Почела обука за запослене у Градској управи

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд започела је реализацију обука за запослене у Градској управи за писање и припрему пројеката. Обука траје три дана, од 18.10. до 20.10.2017. године и одржава се у Скупштини Града, Трг Николе Пашића 6, мала сала.

Обука се реализује у оквиру пројекта “Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи”, који финансирају Европска унија и Савет Европе, а спроводи Савет Европе у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Сталном конференцијом градова и општина.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд ангажована је да спроведе три тродневне обуке из области припреме и спровођења пројеката за 75 запослених у Градској управу и Градским општинама.

Основни циљ пројекта је успостављање ефикасног институционалног и организационог оквира за стручно усавршавање запослених, јер само професионално оријентисана јавна администрација на локалу има довољно знања и вештина да одговори на изазове и задатке у процесу приступања Републике Србије Европској унији.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…