Print this page
Дигитална трансформација на делу: РАС и ЈИЦА уводе онлине тренинге ментора

Развојна агенција Србије (РАС) је, у сарадњи са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу (ЈИЦА), у складу са COVID-19 ситуацијом, дигитализовала тренинге ментора за потребе пројекта „Успостављање и промоција менторинг услуге за ММСПП у земљама Западног Балкана, фаза 2“, а који се од 2018. реализује у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини и Северној Македонији.

Сви тренинзи који се у оквиру Пројекта реализују, до даљњег ће се одржавати ОНЛИНЕ.

Захваљујући Зоом апликацији јуче је успешно одржан тренинг тренера из акредитованих регионалних развојних агенција, а све у циљу што ефикасније примене алата за будуће онлине тренинге. Тренингу су присуствовали и чланови РАС тима за реализацију Пројекта, а тренери ментора су показали не само да су спремни за нове алате комуникације, већ и да имају бројне идеје како да онлине обуку нових ментора учине што продуктивнијом и ефикаснијом.

Већ следеће недеље тренери ментора из Србије ће на Зоом платформи почети са обуком нових ментора укључених у пројекте партнерских институција у Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Црној Гори. Све док здравствена ситуација не буде била стабилна у оквиру овог Пројекта одржаваће се и онлине тренинзи на релацији Јапан – Србија, где ће и ментори из Србије добијати онлине обуку од стране јапанских експерата. 

Интересовање за бесплатан менторинг за ММСПП у земљама Западног Балкана, је из године у годину све веће, а прелазак на ОНЛИНЕ тренинге ментора показује квалитет Пројекта и спремност свих ментора да одговоре на сваки изазов и нађу најбоље решење за његов успех.

Техничка подршка и домаћини овог Пројекта на Зоом платформи су представници Про ПР.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…