U okviru realizacije projekta Uspostavljanje i promocija mentoring usluge za mala i srednja preduzeća na području Zapadnog Balkana, u koji su uključene Republika Srbija, Crna Gora i BiH, evaluacioni tim Japanske agencije za međunarodnu saradnju – JICA sprovodi završnu evaluaciju projekta, čija se realizacija privodi kraju.

 

U okviru tog procesa, sprovodi se i evaluacija ovogodišnjeg mentoring ciklusa, koji se završava 30.11.2015. godine. Evaluacioni tim je 18.11.2015., zajedno sa mentorima iz RAREI, posetio dva korisnika – SANI OPTIK i BIO ŠPAJZ i intervjuisao ih o tome koliko su zadovoljni sadržajem i kvalitetom usluge, kao i njihovim sugestijama za njeno dalje unapređanje.

Pored uobičajenog cilja, ova evaluacija ima i dodatni značaj, budući da JICA želi da analizira ostvarene efekte i prepozna ključne faktore uspeha, radi kreiranja naredne faze projekta, što znači nastavak ove vrste vrlo korisne podrške za domaća mala i srednja preduzeća.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…