Poseta predškolske ustanove "Dečiji dani" vrtić "Mrvica"

Vrtić "Mrvica" je jedan od objekata koji su obuhvaćeni projektom Termalne rehabilitacije javnih zgrada u gradu Beogradu, koji će se finansirati iz sredstava IPA 2020. U fokusu je povećanje energetske efikasnosti javnih objekata. Ovim projektom obuhvaćena su četiri vrtića i jedna osnovna škola. 

"Cilj ovog projekta je da obnovimo vrtić kako bi deci bio lepši i sigurniji svakodnevni boravak, da imaju prostorije koje su adekvatno opremljene i koje se adekvatno rashlađuju i zagrevaju. U toku je izrada projektno-tehničke dokumentacije, očekujemo da ćemo to završiti do kraja ove godine i u narednoj godini očekujemo početak radova" - istakla je direktor Regionlane agencije za razvoj i evropske integracije Beograd Snežana Radinović.

Zamenik predsednika opštine Stari Grad Aleksandar Puača rekao je koliko je važno za opštinu Stari Grad što je upravo vrtić "Mrvica" izabran kao jedan od pet objekata koji će biti rekonstruisan u okviru IPA 2020. Tako da će naši mališani imati mnogo komforniji boravak i kvalitetnije provedeno vreme. 

Direktor PU "Dečiji dani" Sanja Lazović iskazala je svoje veliko zadovoljstvo što su danas imali priliku da ugoste direktora RAREI Beograd, gospođu Radinović koja je učinila čast da poseti vrtić, upozna kako izgleda naš objekat konkretno i upoznala je decu. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…