Print this page
Kontinum - povezivanje u lance vrednosti i dobavljača

Novom radionicom „ 10 minuta za umrežavanje“ nastavljena je realizacija projekta Kontinum, Projekat Kontinum realizuje Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, uz podršku Razvojne agencije Srbije.

U okviru radionice „ 10 minuta za umrežavanje“ učesnicima projekta predstavio se Vasilije Ćetković jedan od vlasnika internet prodavnice KoVoli (KoVoli.com) . Gospodin Ćetković , koji ima dugogodišnje iskustvo u radu sa velikim trgovinskim lancima, učesnicima projekta predstavio je kako najbolje da se pripreme za plasman svojih proizvoda u velike trgovinske lance. Napomenuo je da posedovanje veština komunikacije, prodaje i poslovnog pregovaranja, predstavlja jedan od veoma važnih faktora koji utiče na tok pregovora za ulazak u lance dobavljača velikih trgovinskih lanaca.

Projekat Kontinum namenjen je početnicima u poslovanju korisnicima sredstava Razvojne agencije Srbije, Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…