Izabrani najbolji mentori Srbije na dodeli priznanja “MENTOR AWARD”

Priznanje „MENTOR AWARD“ najuspešnijim mentorima Srbije ove godine dodeljeno je u 2 kategorije, za start up i zrela preduzeća.

U kategoriji mentora start up firmi izabrana je Ljiljana Marković iz Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, a u kategoriji mentora zrelih firmi, Dobrila Sudimac Mratinković iz Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Dodela priznanja “Mentor Award” obuhvatila je predstavljanje najbolje prakse mentora iz Srbije koji su pružili uslugu mentoriga preduzećima. Na ovaj način mentori su imali priliku da pokažu ne samo projekte na kojima su radili i izazove sa kojima su se susretali već i rešenja koja su primenjivali za konkretne probleme. Razmena ovih iskustava sa terena se pokazala kao najbolji način da se dodatno unapredi rad svih mentora, istakla je Ana Žegarac, menadžer projekta.
Nagrade su pobednicima uručili Hađime Fukuda, zamenik šefa Kancelarije JICA Balkan Office, Menadžer Projekta RAS-JICA iz Razvojne agencije Srbije Ana Žegarac, i Šinjićiro Kato JICA ekspert za MSP Projekat.
 
Dvodnevni skup mentora i uručenje priznanja, deo je projekta "Osnaživanje i dalje uspostavljanje usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana" koji je peti u nizu projekata u okviru saradnje, a koji Razvojna agencija Srbije ima već 17 godina sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju (JICA).

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…