Međunarodni B2B susreti privrednika na Sajmu privrede u Mostaru

INTERA Tehnološki park Mostar u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i partnerima iz Evropske mreže preduzetništva, organizuje međunarodne B2B susrete koji se održavaju tokom Međunarodnog sajma privrede u Mostaru 2. i 3. maja.

Evropska mreža preduzetništva već četvrti put doprinosi poslovnom segmentu Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, organizacijom B2B sastanaka koji predstavljaju najefikasniji način umrežavanja sa međunarodnim partnerima. Prijavom na platformu, učesnicima se pruža prilika da na brz i jednostavan način dođu do novih kupaca, dobavljača, partnera i poslovnih kontakata iz regije Zapadnog Balkana i šire.

Događaji poput ovog koji se organizuje tokom Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, pomažu srpskim firmama da se što bolje pozicioniraju na međunarodnom tržištu, prošire poslovanje i povežu se sa partnerima u inostranstvu.

Učešće na B2B susretima tokom Mostarskog sajma je besplatno, registracija je otvorena do 01. maja 2023. godine i vrši se putem platforme: https://b2b-mostar-fair-2023.b2match.io/

Potvrđena registracija je istovremeno i ulaznica na Mostarski sajam. Sve dodatne informacije možete da dobijete na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Predstojeći 24. međunarodni sajam privrede u Mostaru biće održan od 2. do 6. maja 2023. godine.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…