Print this page
Otvorena Evropska nedelja preduzetništva 2022.

Evropska nedelja preduzetništva obeležena je u Ustanovi kulture Parobrod, 28.11.2022. godine, uz panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

Događaj su otvorili: Snežana Radinović, direktorka RAREI Beograd i Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad, a učesnicima se obratila i Marija Simeon – osnivač GreenMara Cosmetics i dugogodišnji korisnik usluga RAREI Beograd.

Nakon otvaranja događaja,  prisutni su obišli izlagače i upoznali se sa proizvodima i uslugama 20 preduzetnika koji su svoje poslovanje razvijali uz pomoć Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

Od 13 časova, posetioci su mogli da prisustvuju panelu „Uspešne preduzetničke priče“, gde su im se predstavili Aleksandra Đurašković – Sugar Fairy Beauty, Marija Simeon – GreenMara Cosmetics, Đorđe Dimitrijević – RedTech i Mina Filipović – Paus Art and Decor.

Takođe, potencijalni preduzetnici, startupovi i postojeće firme su imale priliku da čuju koji vid finansijske i nefinansijske podrške ih očekuje u 2023. godine.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…