Otvorena Evropska nedelja preduzetništva 2022.

Evropska nedelja preduzetništva obeležena je u Ustanovi kulture Parobrod, 28.11.2022. godine, uz panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

Događaj su otvorili: Snežana Radinović, direktorka RAREI Beograd i Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad, a učesnicima se obratila i Marija Simeon – osnivač GreenMara Cosmetics i dugogodišnji korisnik usluga RAREI Beograd.

Nakon otvaranja događaja,  prisutni su obišli izlagače i upoznali se sa proizvodima i uslugama 20 preduzetnika koji su svoje poslovanje razvijali uz pomoć Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

Od 13 časova, posetioci su mogli da prisustvuju panelu „Uspešne preduzetničke priče“, gde su im se predstavili Aleksandra Đurašković – Sugar Fairy Beauty, Marija Simeon – GreenMara Cosmetics, Đorđe Dimitrijević – RedTech i Mina Filipović – Paus Art and Decor.

Takođe, potencijalni preduzetnici, startupovi i postojeće firme su imale priliku da čuju koji vid finansijske i nefinansijske podrške ih očekuje u 2023. godine.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…