Međunarodni poslovni susreti u Torinu za modnu & tekstilnu industriju, dizajn i kreativne industrije

RAS i Evropska mreža preduzetništva pozivaju vas da učestvujete u besplatnim poslovnim susretima za tekstilnu, modnu industriju, dizajn i kreativne industrije u Torinu od 7. do 10. jula 2022. godine.

Međunarodni B2B susreti „B2WORTH@TorinoFashionMatch 2022“ održavaju se u okviru Torino Fashion Week-a i u planu su i virtuelni i fizički sastanci. 

Ovi poslovni susreti su pravo mesto za spajanje kompanija, kupaca, distributera, dobavljača, stručnjaka i investitora u oblastima tekstila, mode i dizajna, posebno iz zemalja u Evropi što omogućava kreiranje internacionalnih partnerstava, novih poslovnih kontakata i klijenata, kao i povećanje vidljivosti vaših ideja, brendova, predstavljanje budućih projekata i pronalaženje partnera za iste.

Događaj je namenjen:

  • modnim dizajnerima, startapovima, inovativnim brendovima
  • sektoru MSP: proizvođačima u tekstilnoj industriji i industriji aksesoara
  • Ritejlerima, distributerima, prodavcima, modnim radnjama
  • PR agencijama, marketing i biznis ekspertima i biznis developerima
  • Kupcima
  • ICT provajderima usluga za tekstilnu industriju
  • Investitorima zainteresovanim za tekstilnu industriju i ulaganja u žensko preduzetništvo

 

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a neophodno je registrovati se do 3. jula ove godine. Nakon registrovanja potrebno je kreirati poslovni profil i zakazati željene sastanke čije je predviđeno trajanje 30 minuta. Prva dva dana (7. i 8. jul) predviđena su za sastanke sa fizičkim prisustvom, dok su poslednja dva (9. i 10. jul) za online sesije.

Prijava i sve informacije o događaju dostupni su na linku: https://b2worth-torinofashionmatch-2022.b2match.io/

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…