Pandemija Corona virusa posebno je pogodila mikro, mala i srednja preduzeća jer su prodaja i poslovanje svedeni na ograničeno radno vreme i potrebno je zaposlene uputiti na rad od kuće gde god je to moguće. 

Mnoge kompanije nisu spremne da svoju osnovnu delatnost i poslovne procese, u kratkom roku, preusmere na online kanale. 

Kao neposredan odgovor na ovu situaciju, Centar za digitalnu transformaciju (CDT), u saradnji sa Nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ, razvio je program za podršku u vanrednoj situaciji za MMSP u Srbiji. SPEED program nudi dvodnevnu besplatnu konsultantsku podršku za kompanije iz svih industrija.

CDT mreža iskusnih sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju pruža direktnu online podršku vašem timu. Svaka kompanija ima priliku da uradi procenu svog trenutnog stanja praćenu konkretnim savetima kako uz pomoć digitalnih tehnologija povećati prodaju i produktivnost.

Kratak upitnik popunite OVDE

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…