Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na jednom od najznačajnijih međunarodnih sajmova prehrambene industrije „SIAL“ koji se održava u Parizu, Francuska, u periodu od 18. do 22. oktobra 2020. godine.

„SIAL“ (www.sialparis.com ) je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Francuske i Evropske Unije koji se održava svake druge godine. U 2018. godini na sajmu je učestvovalo više od 7.200  izlagača iz 119 zemalja. Sajam je posetilo preko 300.000 stručnih posetilaca od čega 73% međunarodnih posetioca.

Na sajmu „SIAL 2020“ Srbija će se predstaviti sa dva štanda i to u dve hale: u hali sa nacionalnim štandovima i u hali gde se predstavljaju zamrznuti proizvodi.

Razvojna agencija Srbije snosi troškove zakupa prostora i izgradnje štanda dok izlagači snose troškove participacije koja iznosi 1.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan registracije menice u Registru menica od strane izlagača).

Izlagači samostalno organizuju i snose troškove puta, smeštaja i transporta eksponata.

Više informacija o ovom javnom pozivu, kao i svu prateću dokumentaciju možete preuzeti na sledećem linku:

http://ras.gov.rs/javni-poziv-za-ucesce-na-medunarodnom-sajmu-sial-u-parizu

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…