Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja ženskog preduzetništva

Sekretarijat za privredu GU Beograd objavljuje Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja ženskog preduzetništva. kroz unapređenje proizvodnje i proširenje kapaciteta poslovanja, jačanja konkurentnosti i podsticanja zapošljavanja na teritoriji grada Beograda.


Posebni ciljevi finansiranja su: unapređenje poslovnog procesa kroz uvođenje novih proizvodnih, poslovnih ili poboljšanje postojećih poslovnih linija, pokretanje novih preduzetničkih aktivnosti, otvaranje mogućnosti za modernizaciju i proširenje proizvodnih i uslužno orijentisanih delatnosti, kao i očuvanje postojećih i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mesta. Predmet Javnog konkursa je dodela bespovratnih finansijskoh sredstava u maksimalom iznosu 500.000,00 dinara za kupovinu jednog ili više osnovnih sredstava (mašina i opreme), koja će omogućiti poboljšanje kvaliteta postojećeg ili uvođenje novog proizvoda/usluge u poslovni proces, uz obavezu zapošljavanja jednog nezaposlenog lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, na period od minimum jedne godine. Pod osnovnim sredstvom u ovom smislu podrazumevaju se mašine i oprema koja će se koristiti duže od jedne godine (duže od jednog obračunskog perioda) i čija kupoprodajna vrednost po nabavljenom osnovnom sredstvu mora biti veća od 60.000,00 dinara bez PDV-a. Ukoliko se radi o nabavci računarske opreme (kompjutera), pravo na Prijavu imaju isključivo privredni subjekti čija je pretežna delatnost proizvodnja softvera (Računarsko programiranje – šifra 62.01 prema Uredbi o klasifikaciji delatnosti).

 


Rok za podnošenje prijava sa pratećom dokumentacijom je 14. oktobar 2016. godine  do 15 časova.

 

Za dodatne informacije se možete obratiti na telefon, 011/715-7379, 011/715-7377, 011/715-7356 i putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Opširnije:  http://www.beograd.rs/lat/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1728082-javni-konkurs-za-dodelu-sredstava-za-podrsku-razvoja-zenskog-preduzetnistva_2/

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…