Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA - Sekretarijat za privredu objavljuje JAVNI KONKURS za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti

Tekst javnog konkursa i propratnu dokumentaciju možete pogledati/preuzeti ovde.

 

NAČIN I ROKOVI PODNOŠENjA PRIJAVA


Precizno i tačno popunjena Prijava sa pratećom dokumentacijom (u skladu sa Javnim konkursom), podnosi se lično ili poštom na pisarnicu Gradske uprave grada Beograda, Sekretarijata za privredu (Kraljice Marije br. 1), u zapečaćenoj koverti, na kojoj mora da piše:

Na prednjoj strani:


Sekretarijat za privredu Gradske uprave grada Beograda, Kraljice Marije 1/XVII, Beograd Naznaka - „Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti – ne otvarati”


Na poleđini koverte obavezno navesti ime i prezime i adresu podnosioca prijave i kontakt telefon.


Rok za podnošenje prijava sa pratećom dokumentacijom i dopuna na pisarnici Gradske uprave grada Beograda je 15.09.2023. godine, do 15.00 časova.


Prijave i dopune podnete preporučenom pošiljkom predate pošti najkasnije do 15.09.2023. godine do 15.00 časova, smatraće se blagovremenim.


Neblagovremene, nepotpune i prijave poslate na drugi način (npr. faksom ili e-mailom), ili dostavljene na druge adrese, neće se razmatrati. Nije moguće naknadno upotpuniti dokumenta koja nedostaju, a koja su navedena u Javnom konkursu, nakon isteka roka za podnošenje prijava. Prijava i priložena dokumentacija ne vraćaju se podnosiocu prijave.

Za dodatne informacije se možete obratiti na telefon  011/715-7379, 011/715-7356 i putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…