Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva 2023. (EEPA)

Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) 2003. organizuje se i ove godine. Ministarstvo privrede poziva sve zainteresovane učesnike da se za učešće prijave do 23. juna 2023. godine.

Pravo učešća imaju nacionalne, regionalne i lokalne institucije i organizacije, gradovi, regioni, jedinice lokalne samouprave kao i javno-privatna partnerstva između javnih vlasti i preduzetnika,  obrazovnih programa i poslovnih organizacija. Za učešće je neophodno da se nominovani projekat ili inicijativa sprovodi minimum 15 meseci, odnosno da je ostvarila određene rezultate koji je mogu kvalifikovati za priznanje.

Podsetimo, Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva - EEPA je inicijativa Evropske komisije započeta 2006. godine sa ciljem da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope. U nastavku se nalaze sve neophodne informacije i formulari za učešće.

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…