MEĐUNARODNI POSLOVNI SUSRETI TORINO FASHION MATCH 2023

RAS i Evropska mreža preduzetništva pozivaju vas da učestvujete u besplatnim poslovnim susretima za tekstilnu, modnu industriju, dizajn i kreativne industrije u Torinu. Osmi po redu b2b susreti održaće se u periodu od 28. do 30. juna 2023. godine.

Međunarodni b2b susreti Torino Fashion Match 2023 održavaju se u okviru Torino Fashion Week-a. Događaj predstavlja jedinstvenu priliku za susret pojedinaca/kompanija koje se bave tekstilnom i modnom industrijom, sa ciljem pronalaženja partnera na inostranim tržištima, ostvarivanja poslovne saradnju, kao i pozicioniranja na stranim tržištima.

 

Torino Fashion Match 2023 je namenjen:

  • Modnim dizajnerima, startapovima, inovativnim brendovima;
  • MSP: proizvođačima u tekstilnoj industriji i industriji aksesoara;
  • Maloprodajama, distributerima, agentima i predstavnicima;
  • PR agencijama, marketing i biznis ekspertima;
  • Kupcima;
  • Pružaocima IKT usluga za modnu industriju,
  • Investitorima zainteresovanim za modnu industriju i ulaganja u žensko preduzetništvo.

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a neophodno je registrovati se do 22. juna ove godine. Nakon registrovanja potrebno je kreirati poslovni profil i zakazati željene sastanke čije je predviđeno trajanje 30 minuta.

Informacije o događaju, kao i prijava za učešće dostupni su na stranici: https://torino-fashion-match-2023.b2match.io/

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…