Sajam prehrambene industrije u Kelnu – ANUGA 2023

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) i ove godine organizuju nastup domaćih kompanija na međunarodnom sajmu prehrambene industrije ANUGA u Kelnu, koji će biti održan od 7. do 11. oktobra.

Sajam ANUGA 2023 predstavlja idealnu priliku za sve firme i proizvođače iz prehrambene industrije da predstave svoje proizvode, plasiraju ih na strana i nova tržišta i uspostave važne poslovne kontakte.

 

U organizaciji RAS i PKS srpski proizvođači će se na sajmu predstaviti u okviru Nacionalnog štanda Srbije, i to u dva paviljona. Paviljon „Fine Food“ posvećen gotovim proizvodima i drugi štand u paviljonu za zamrznute proizvode „Frozen Food“.

 

ANUGA je jedan od najvećih međunarodnih sajmova iz oblasti prehrambene industrije na svetu, koji se svake druge godine održava u Kelnu, u Nemačkoj. Sajan okuplja 8.000 izlagača iz više od 100 zemalja, dok ga poseti više od 170.000 stručnih posetilaca iz 200 zemalja.

 

RAS poziva sve zainteresovane kompanije iz sektora prehrambene industrije da se prijave za učešće na ovom sajmu, do ponedeljka 27. marta. Više informacija o sajmu, kao i prateću dokumentaciju možete pronaći OVDE.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…