Otvorene prijave za FRUIT ATTRACTION 2023

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) ponovo organizuju nastup proizvođača voća i povrća iz Srbije na međunarodnom sajmu “FRUIT ATTRACTION” 2023, koji se održava u Madridu od 3. do 5. oktobra 2023. godine.

Javni poziv za učešće u okviru nacionalnog štanda Srbije na sajmu „FRUIT ATTRACTION“ u Španiji otvoren je do ponedeljka, 20. marta i namenjen je proizvođačima voća i povrća. Preko 90 hiljada posetilaca, 1,800 izlagača iz 137 zemalja  potvrđuju da je “ FRUIT ATTRACTION” jedan od vodećih međunarodnih sajmova svetu.

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije po drugi put organizuju nastup domaćih kompanija na sajmu u Madridu. Na prošlogodišnjem Nacionalnom štandu Srbije, predstavilo se 11 kompanija proizvođača i izvoznika voća. Srpski privrednici dogovorili su izvozne poslove vredne više od 5 miliona evra. Najviše zainteresovanih poslovnih partnera za proizvode iz Srbije su kompanije iz UAE, Saudijske Arabije, Egipta, Španije, Francuske, Indije.

Više detalja o sajmu, načinu prijave, kao i uslovima učešća možete pronaći OVDE.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…