Print this page
The Saudi Food Show 2023

U cilju internacionalizacije poslovanja domaćih preduzeća, Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije, po prvi put organizuju nastup srpskih kompanija na sajmu prehrambene industrije „The Saudi Food Show 2023“

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambene industrije „THE SAUDI FOOD SHOW 2023“, koji će se održati u Rijadu, Kraljevina Saudijska Arabija, u periodu od 20. do 22. juna 2023. godine.

 

Na sajmu „THE SAUDI FOOD SHOW 2023“, srpski proizvođači prehrambenih proizvoda imaće priliku da po prvi put predstave svoje proizvodne programe u okviru nacionalnog štanda Srbije.

 

THE SAUDI FOOD SHOW 2023“ predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca, uvoznicima i distributerima, kao i novim trendovima u prehrambenoj industriji. Sajam se prostire na 14.000 m², a planirano je učešće više od 500 izlagača. Očekuje se poseta oko 14.000 stručnih posetilaca.

 

Tržište Saudijske Arabije predstavlja jedno od najprivlačnijih tržišta na Bliskom istoku i šansu za srpske kompanije za obezbede izvoz poljoprivrednih proizvoda. Mogućnosti za intenzivniju ekonomsku saradnju su velike, naročito u sektorima kao što su poljoprivreda, energetika, IKT, turizam, investicije. 

 

Poziv za učešće je otvoren do 1. marta 2023. godine.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…