Sajmovi u februaru

I ove godine srpske kompanije predstavile su svoje proizvode na međunarodnom sajmu „Fruit Logistica 2023“ u Berlinu, koji je održan od 8. do 10. februara.

 

Voće i povrće iz Srbije, godinama unazad beleži rast izvoza, dok se stručnjaci slažu da Srbija poseduje nemerljiv izvozni potencijal. Na sajmu u Nemačkoj, ove godine svoj asortiman prеdstavile su: DELTA AGRAR, ĆIRIĆ AGRO MĐŽ, FORMA BM, POLLINO FRUIT, FRUCT COMPANY, AGRO BEL SYSTEM, COPA – Cooperative of Pannonian apples, P.G Kostić Srđan, MIROSLAV NIKOLIĆ PR GRUŽA AGRAR.

 

 

Takođe, od 14. do 17. februara na međunarodnom specijalizovanom sajmu organske hrane BIOFACH 2023, u Nirnbergu, Srbiju predstavlja dvanaest kompanija: AGRO-BIS iz Blaca, Menex iz Kruševca, Drenovac iz Arilja, ITN Group, Master Food iz Užica, FRUTORGA iz Prokuplja, ECOAGRI iz Bele Crkve, ES KOMERC iz Prijepolja, Yugotrejd iz Arilja, BMD iz Krnjeva i ORGANIK FRUIT TRADE iz Šapca.

 

 

Nastup domaćih kompanija na Nacionalnom štandu zajednički organizuju Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS).

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…