Otvorene prijave za PLMA CHICAGO 2023

Međunarodni sajam robnih marki „PLMA CHICAGO 2023“ održaće se u periodu od 12. do 14. novembra, dok su prijave za učešće otvorene do 10. februara 2023. godine

„PLMA CHICAGO“ više od 40 godina vodeće je mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca na području Severne Amerike.

U 2022. godini na sajmu je učestvovalo više od 1.500 izlagača iz 40 zemalja, od čega se 25 zemalja predstavilo nacionalnim štandovima.

Osamnaest srpskih kompanija imale su priliku, da po prvi put predstave širok spektar domaćih proizvoda od smrznutog voća i povrća, preko džemova, voćnih namaza i sokova, do slatkiša i proizvoda od tartufa. Tokom trodnevnog nastupa, naši privrednici su održali veliki broj sastanka, paviljoni su bili veoma posećeni, što jasno pokazuje da su proizvodi iz Srbije, a posebno kvalitetna hrana, voće i povrće veoma traženi u svetu.

U cilju podrške i promocije izvoza, Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju sve zainteresovane kompanije da se prijave, predstave svoje proizvode i organizuju plasman na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i ostvare nove poslovne kontakte.

Tekst Javnog poziva, kao i prateću dokumentaciju možete preuzeti OVDE.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…