Print this page
Održan onlajn info događaj za srednje škole „UPOZNAJTE INNOSCHOOL“

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 1. jula 2021. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Tokom događaja su svim zainteresovanim srednjim školama predstavljeni InnoSchool Program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) i rezultati pilotiranja Programa. Predstavljeni su osnovni elementi ILS-a, prednosti upotrebe edukativne InnoSchool igrice kao jednog od glavnih elemenata ILS programa učenja i, uopšte, prednosti digitalnih alata u nastavi, kao i pozitivni utisci i preporuke škola koje su učestvovale u pilotiranju programa.

 

 

InnoSchool Program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) ostvaruje pozitivan uticaj kako na škole, tako i na učenike, u pogledu proširivanja znanja i učenja o preduzetništvu i socijalnom preduzetništvu, a razvoj i primena digitalizovanih nastavnih procesa idu u korak sa prioritetima sistema savremenog obrazovanja.

 

Za više informacija o primeni ovog inovativnog Programa u nastavi kontaktirajte RAREI Beograd InnoSchool tim.

 

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…