VEBINAR - IZVOZ VOĆA I POVRĆA SA ZAPADNOG BALKANA

Prvi online FAO/EBRD događaj u ovoj godini, organizovan u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS), okupiće analitičare, predstavnike akademskih i organizacija za podršku poslovanju, kao i predstavnike sektorske asocijacije i velikih kompanija u oblasti izvoza i plasmana voća i povrća na strana tržišta

Ukoliko ste proizvođač ili izvoznik u sektoru voća i povrća, ili učestvujete u radu organizacija za podršku poslovanju i izvozu u ovom sektoru, ne propustite vebinar “Izvoz voća i povrća sa Zapadnog Balkana – Perspektive, trendovi i izazovi u 2024.”, koji će se održati u 12. februara 2024. godine, od 13:00 do 14:30 časova, na Zoom platformi.

U okviru planiranih panela, prisutnima će biti predstavljeni rezultati najnovijih studija o lancima vrednosti, kao i pokrenuta diskusija o sistemu podrške kod izvoza voća iz regiona. Diskusija će biti nastavljena u pravcu sagledavanja postignutih rezultata sektora u prethodnoj godini, ali i analize tržišnih prilika za dalji razvoj, trendova i izazova pred proizvođačima i izvoznicima voća i povrća u 2024. godini.

Po završetku izlaganja, učesnici će imati priliku da postave pitanja i pokrenu diskusiju sa govornicima o svim pitanjima u vezi potencijala, trendova, eventualnih ograničenja za dalji rast sektora, ali i očekivanim kretanjima na svetskom tržištu voća i povrća.

Vebinar se organizuje u okviru projekta Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) pod nazivom "Podrška diverzifikaciji izvoza poljoprivrednog i prehrambenog sektora Zapadnog Balkana i Istočne Evrope", koji je usmeren ka pružanju podrške domaćim kompanijama u pristupu novim tržištima i jačanju konkurentnosti poljoprivrednog i prehrambenog sektora.

Registracija za događaj je obavezna i besplatna za sve učesnike, dostupna na adresi:

https://iamo.zoom.us/meeting/register/tZUrduugrzIsHte0ehRYQBtm-k1VZH_2V8dC#/registration

Nakon registracije dobićete mail sa potvrdom prijave i linkom za uključivanje na radionicu.

Pitanja za konsultante možete da postavite pre početka vebinara putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

AGENDA DOGAĐAJA

 

Projekat "Podrška diverzifikaciji izvoza poljoprivrednog i prehrambenog sektora Zapadnog Balkana i Istočne Evrope" finansira EBRD u okviru bilateralne podrške Republike Italije kroz Centralno-evropsku inicijativu (CEI) i Program Evropske unije za razvoj preduzeća i inovacija Zapadnog Balkana (WB EDIF) i kofinansira UN FAO.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…