Besplatna online obuka u avgustu 2023. godine

Ukoliko razmišljate o pokretanju sopstvenog posla, RAREI Beograd doo organizuje dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju koja će se održati putem Zoom platforme, 10. i 11. avgusta 2023. godine, u 10 časova.

Teme koje ćemo obrađivati tokom obuke obuhvataju: izvori finansiranja, istraživanje tržišta, preduzetničke veštine, pravna regulativa, poslovno planiranje i biznis plan.

 

Obuka će se odvijati kroz interaktivno predavanje, polaznici će imati priliku da postavljaju pitanja našim predavačima, kao i da razmene iskustva sa drugim polaznicima.

 

Ova dvodnevna obuka namenjena je svima koji žele da započnu svoju preduzetničku priču ili unaprede svoje veštine. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, naš tim će vam pružiti podršku u razvoju vaše preduzetničke ideje.

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom prijave potrebno je da ostavite svoje ime, prezime I kontakt telefon.

 

Dva do tri dana pre obuke dobićete email sa tabelom koju je potrebno da popunite i vratite do naznačenog roka. Nakon toga, na email ćete dobiti zoom link pomoću kog ćete učestvovati na obuci.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…