Print this page
Stručni skup o tržištu digitalne imovine u Srbiji

U okviru aktivnosti za unapređenje poslovanja privrednih subjekata, PKS-Privredna komora Beograda, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, Komisijom za Hartije od vrednosti i Inicijativom digitalna imovina, organizuje okrugli sto - panel diskusiju "Tržište digitalne imovine u Srbiji – mogućnosti i predlozi za unapređenje".

Početkom primene Zakona o digitalnoj imovini 29. juna 2021. godine Srbija se pozicionirala kao jedna od prvih država koje su regulisale oblast digitalne imovine sa ciljem da omogući razvoj novih vidova finansiranja i inovativnih poslovnih modela privrede. Stručni skup će biti održan u utorak, 16. maja 2023, u 11 sati, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12.

Imajući u vidu da je od početka primene Zakona o digitalnoj imovini prošlo dve godine kao i da je u istom intervalu došlo do velikih dešavanja na globalnom planu (pandemija, ratno stanje, energetska kriza, inflacija itd.) kao i da je u međuvremenu došlo do značajnih promena na tržištu digitalne imovine, postavlja se pitanje da li je potrebno raditi na unapređenju regulatornog okvira sa ciljem povećanja konkurentnosti srpske privrede i stvaranja boljeg poslovnog ambijenta. 

Cilj panel diskusije je da okupi sve zaiteresovane aktere, predstavnike javnog i privatnog sektora kako bi razmenom iskustva dali doprinos u cilju unapređenja poslovnog ambijenta tržišta digitalne imovine.

Učešće i prijavu potvrditi najkasnije do 12. maja 2023. godine putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na broj telefona 011/2642-688.

Učešće je bez kotizacije.

Sve potrebne informacije možete pronaći na ovom linku.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…