Poziv za učešće u online konferenciji "Kako pametno investirati"

Peta po redu konferencija “Kako pametno investirati” održava se 16. marta 2022. godine, u onlajn formatu. Događaj će pružiti brojne informacije o dostupnim izvorima finansiranja i programima podrške za kompanije. 

Razvojna agencija Srbije biće i ove godine deo ove konferencije, čiji je cilj da privrednike informiše o dostupnim izvorima finansiranja, podsticajima i programima podrške koje su na raspolaganju, i da pruži stručne informacije u šta je pametno investirati i koji su aktuelni trendovi.

Teme koje će biti zastupljene na konferenciji tiču se podsticaja i programa podrške privredi za 2022.godinu, smernica za projekte i pristup međunarodnim fondovima, primera pametnih investicija, i trendova  u oblasti građevine i nekretnina.

Predstavnici RAS govoriće o programima podrške na raspolaganju kompanijama, prvenstveno MSP sektoru, kao i o podsticajima za ulaganja koja se nude.

Učešće na događaju je besplatno, a potrebno je prijaviti se OVDE.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…